Malerfirma KA Totalservice logo- Din lokale maler og totalentreprenør i Gilleleje

Kunderne siger

Ka Totalservice v/ Kenneth Andersen leverede en tjekket lejlighed tilbage, og med et serviceniveau der var ekstremt højt! Flyttelejligheden blev godkendt ved første
gennemgang! Vi er meget glade, tak!

-Jeanette Barner


Vi er et ældre ægtepar som skulle have lagt et nyt gulv samt udført en del malerarbejde i vort hus der er opført i 1972. På anbefaling kontaktede vi KA Totalservice,og ejeren Kenneth Andersen vejledte os så vi trygt kunne lade ham udføre arbejdet.Vort indtryk af Kenneth Andersen er at han tålmodigt sætter sig ind i kundens ønsker/behov,som han derefter er i stand til at løse hurtigt og yderst tilfredsstillende.

–Birte og Per Krog


Ka Totalservice giver en utrolig kompetent og professionel rådgivning i forhold til valg af materialer og selve malerarbejdet. Man bliver som kunde mødt med godt humør og en utrolig servicevillighed. Da vi havde nogle ændringer til vægfarven blev den ændret uden nogle problemer eller ekstra regning.

Den dialog vi har haft med malermester Kenneth Andersen har virkelig være meget positiv og Kenneth har altid været hurtigt til at følge op på de mail vi har sendt til ham.
Vi kan kun give Ka Totalservice og hans malersvende vores varmeste anbefaling til andre der skal have udført kvalitets malerarbejde, til yderst konkurrence dygtige priser.

–Pernille Mikkelsen


Jeg er meget tilfreds med det udførte arbejde. Og naturligvis skulle det være en muret skorsten, ikke metal. Ros til Kim, han har lavet et rigtig pænt stykke arbejde. Jeg betaler fakturaen i morgen. Og ringer til dig, når der skal laves andre ting i forbindelse med huset.

Kontakt os